Trooster Praktijk voor Chiropractie

Trooster Praktijk voor Chiropractie

De meeste mensen, die een chiropractor consulteren, lijden aan lage rugklachten en/of nekklachten. Lage rugklachten komen in verschillende vormen voor, zoals spit, "kou in de rug", ischias, hernia en arthrose (slijtage).
Voorts behandelt de chiropractor o.a. nek-, schouder-, en armpijn, hoofd- en aangezichtspijnen, migraine, duizeligheid, tintelingen of gevoelloosheid in armen en benen. Ook klachten als menstruatiepijnen en bedplassen bij kinderen kunnen in veel gevallen met succes behandeld worden. Al deze klachten kunnen voortkomen uit functiestoornissen in de wervelkolom, waardoor zenuwirritaties ontstaan.

Buiten de wervelkolom kunnen ook spierklachten en gewrichtspijnen bv. van de ellebogen, knieƫn, enkels en voeten behandeld worden. Zelfs kan soms bij artritis pijnverlichting en functieverbetering van de gewrichten bereikt worden met chiropractische behandeling. Het is gebleken, dat chiropractie veel mensen kan helpen met een onduidelijk, verspreid klachtenpatroon, vermoeidheid, lusteloosheid, kortom algehele malaise. Klachten, waar de reguliere geneeskunde dikwijls geen raad mee weet. Omdat de organen en weefsels in het lichaam ongestoorde zenuwtoevoer nodig hebben voor een juist functioneren is het niet moeilijk te begrijpen, dat veel verschillende functiestoornissen in het lichaam gunstig kunnen reageren op chiropractie.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Trooster Praktijk voor Chiropractie

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Trooster Praktijk voor Chiropractie

  • Alleen op afspraak
  • Advies
  • Behandeling
  • Preventie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De chiropractor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Trooster Praktijk voor Chiropractie
Utrechtseweg 290
6812AR Arnhem

+31 (0)26 4434737

Deel deze pagina

Trooster+Praktijk+voor+Chiropractie img