Chiropractie van Heuven DeventerGeopend tot 18.00

chiropractors - Chiropractie van Heuven Deventer - kaartoverzicht

Chiropractie van Heuven Deventer

Wij zijn specialist op het gebied van het zenuwstelsel. Alles wat in het menselijk lichaam gebeurt wordt door het zenuwstelsel geregeld. Door het zenuwstelsel beter te laten functioneren verbetert uw gezondheid.

In onze praktijken in Amersfoort en Deventer zijn wij al 20 jaar actief en met onze specialisatie in functionele neurologie behandelen wij veel mensen met zeer uiteenlopende klachten.

Van baby tot oudere heeft men in de loop der jaren de weg naar onze praktijken gevonden.

Baby's komen met zeer uiteenlopende klachten bij de chiropractor: een huilbaby, een baby met voorkeurshouding, ontroostbaarheid, slecht slapen, (terugkomende) oorontstekingen, luchtwegen die vol lopen, (vaak) verkouden, krampen, eczeem etc..

Hoe vaak zien we bij kinderen niet een blaasontsteking, depressie, eczeem, hoofdpijn, houterig in het bewegen, klachten bij de ademhaling, leer- en gedragstoornissen, lusteloosheid, matige oog-hand/oog-voet coördinatie, moeheid, nekpijn, ontstekingen, pijnlijke gewrichten, pijnlijke ledematen, een slechte houding, rugpijn, slecht slapen, vaak ziek zijn, verminderde verbale en non-verbale communicatie. Zij lopen vast bij de reguliere zorgverleners en weten niet hoe verder. Chiropractie kan deze kinderen heel goed helpen!

Vaak krijgen mensen te horen 'leer er maar mee leven' of 'het hoort bij uw leeftijd' of 'wij kunnen niets vinden' of 'het zit tussen uw oren' of 'u bent geopereerd, dus kan de chiropractor daar niets aan doen'. Wilt u weten of de chiropractor u kan helpen, vraag het aan de chiropractor. Die heeft een andere kijk op uw gezondheid.

Natuurlijk is het zo dat wanneer slijtage (artrose) of botontkalking (osteoporose) geconstateerd is, de chiropractor dit niet ongedaan kan maken. Maar door de chiropractische correcties toe te passen zal het centrale zenuwstelsel beter gaan functioneren waardoor de beweeglijkheid van het lichaam vaak verbetert en de pijn vermindert. Met een verbeterde beweeglijkheid wordt het centrale zenuwstelsel meer gestimuleerd. Wat vaak wordt opgemerkt is dat het evenwichtsgevoel en de darm- en blaasfunctie verbeteren.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Chiropractie van Heuven Deventer

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Chiropractie van Heuven Deventer

  • Alleen op afspraak
  • Advies
  • Behandeling
  • Preventie

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag7.00 - 18.00
dinsdag7.30 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag7.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 18.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De chiropractor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Chiropractie van Heuven Deventer
Ceintuurbaan 109
7413DC Deventer

+31 (0)570 626680

Deel deze pagina

Chiropractie+van+Heuven+Deventer img