Chiropractie Hilversum

Gesloten op zondag

Toon openingstijden

chiropractors - Chiropractie Hilversum - kaartoverzicht

Chiropractie Hilversum

Op deze informatieve webpagina’s laten wij u nader kennismaken met onze praktijk Chiropractie.

Chiropractie is een wereldwijd bekende vorm van geneeskunde, waarin de wervelkolom en het zenuwstelsel centraal staan. De Chiropractie gaat ervan uit dat veel gezondheidsproblemen vanuit de wervelkolom en het zenuwstelsel ontstaan. Als zich in de wervelkolom of het bewegingsapparaat stoornissen voordoen, dan wordt dit gesignaleerd door het centrale zenuwstelsel.

De meeste klachten die een Chiropractor behandelt, betreffen de rug, schouders en nek. Ook hoofdpijn, migraine, aangezichtspijn en tintelingen of gevoelloosheid in armen of benen komen veel voor. Pijn en stijfheid door bijvoorbeeld artrose (slijtage) kunnen doorgaans sterk verminderen door een Chiropractische behandeling.

Ook klachten buiten de wervelkolom kunnen behandeld worden: spierklachten en gewrichtspijnen in bijvoorbeeld de ellebogen (tennisarm), knieën, enkels en voeten. Zelfs bij artritis kan pijnverlichting en functieverbetering van de gewrichten bereikt worden met behulp van een Chiropractische behandeling.

Al enige jaren maken verschillende bedrijven tot volle tevredenheid gebruik van Chiropractie Hilversum. Sommigen claimen zelfs meer dan 80% vermindering van ziekteverzuim te hebben! Daarom geven wij graag meer uitleg over het nut van chiropractie tijdens speciale informatie-avonden voor bedrijven. U kunt hierbij denken aan algemene informatie over chiropractie, maar het is ook mogelijk een bepaald item te belichten.

Voor nog meer uitgebreide informatie of het maken van een afspraak bij al bestaande lichamelijke klachten kunt u contact met ons opnemen.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Chiropractie Hilversum

  • Alleen op afspraak
  • Advies
  • Behandeling
  • Preventie

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag8.30 - 17.30
dinsdag8.30 - 17.30
woensdag8.30 - 17.30
donderdag8.30 - 17.30
vrijdag8.30 - 17.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De chiropractor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Chiropractie Hilversum
Kerkelandenlaan 3/L
1216RN Hilversum

+31 (0)35 6244633

Deel deze pagina

Chiropractie+Hilversum img