Chiropractie Hooigracht

Gesloten (di 08.30 - 16.00)

Toon openingstijden

chiropractors - Chiropractie Hooigracht - kaartoverzicht

Chiropractie Hooigracht

Het adres voor een deskundige behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat. Meest voorkomend zijn nek-, rug- en schouderklachten. Van sportblessure, stressproblematiek tot aan bekkeninstabiliteit. Wij komen zonder medicijnen of operaties in meestal 6 tot 7 behandelingen tot structurele pijnverlichting en meer bewegingsvrijheid. De behandelingen worden uitgevoerd door de internationaal opgeleide chiropractor, Anne Mette Knudsen.

Zonder verwijzing van huisarts of specialist kunt u bij ons terecht. De chiropractor onderzoekt uw klachten, stelt een diagnose en behandelt uw klachten in overleg met uzelf. De behandelingen zijn geschikt voor patiënten van alle leeftijden.
De behandelmethodiek:
1.Wij stellen u tijdens uw eerste bezoek vragen over uw klachten, maar ook over de uw algemene gezondheid, ziektes in het verleden en leefgewoontes.
2.Hierna volgt een lichamelijk onderzoek. Uw houding en bewegelijkheid van de wervelkolom en ledematen worden geobserveerd. Een combinatie van chiropractische, medische en neurologische onderzoeken helpen ons het probleemgebied te lokaliseren. Soms worden röntgenfoto's gemaakt of bestaande onderzoeken opgevraagd.
3.Dit gesprek en de resultaten van dit onderzoek lijden tot een diagnose en de chiropractor legt u uit of uw klacht chiropractisch behandeld kan worden. Als u klacht niet binnen ons vakgebied valt, zullen wij u verwijzen naar huisarts of specialist.
4.Er zijn verschillende behandelingstechnieken. Kern van elke behandeling is het toepassen van precies gedoseerde druktechnieken op de wervelkolom, schedel of elders. Dat doet de chiropractor meestal met de hand, soms wordt er een instrument gebruikt. U ondergaat zo'n behandeling op een speciale verstelbare behandeltafel. De druktechnieken hebben ten doel blokkades en storingen op te heffen en de soepelheid van het lichaam te herstellen. Meestal is zo'n behandeling niet pijnlijk, maar als dat wel het geval is, laat de chiropractor u dat vooraf weten. Het spreekt voor zich dat de behandeling wordt aangepast aan de leeftijd en gezondheid van de patiënt.
5.Het aantal behandelingen en de tijd die er tussen zit is afhankelijk van de ernst en de duur van uw klacht. Over het algemeen geldt dat hoe eerder u erbij bent, des te minder ernstig de blessure is en hoe sneller u ervan af bent. Gemiddeld zijn 6 tot 10 behandelingen nodig voor het basis herstelproces.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Chiropractie Hooigracht

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Chiropractie Hooigracht

  • Alleen op afspraak
  • Advies
  • Behandeling
  • Preventie

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.30
maandag12.00 - 19.00
dinsdag8.30 - 16.00
woensdagGesloten
donderdag12.00 - 18.00
vrijdag8.30 - 16.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De chiropractor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Chiropractie Hooigracht
Hooigracht 77
2312KP Leiden

+31 (0)71 5144115

Deel deze pagina

Chiropractie+Hooigracht img