Daams Chiropractie

Gesloten (vr 08.30 - 17.30)

Toon openingstijden

chiropractors - Daams Chiropractie - kaartoverzicht

Daams Chiropractie

Verreweg de meeste klachten van het bewegingsapparaat zijn van functionele aard, er zijn vaak geen structurele beschadigingen maar er is sprake van een overbelasting, irritatie of disfunctie van een deel van het lichaam. Dit kan resulteren in klachten zoals pees of slijmbeurs ontstekingen, gespannen spieren of stijve gewrichten en de daarmee gepaard gaande pijn. Ook geïrriteerde zenuwen kunnen het gevolg zijn van deze irritaties

De chiropractor houdt zich met name bezig met het behandelen van functionele klachten van zowel beweging apparaat alsook van het zenuwstelsel in de breedste zin van het woord.

Er zijn verscheidene redenen bedenken waarom u bij ons aan het juiste adres bent met uw klachten.
Allereerst is de chiropractor uitstekend gekwalificeerd om niet alleen te behandelen, maar is met name zeer goed opgeleid in het onderzoeken van klachten van zowel het beweging's apparaat alsook het zenuwstelsel.
Een in de gezondheidszorg unieke combinatie vormt hierbij dat de chiropractor zowel orthopedisch als ook neurologisch onderzoek doet en tevens is opgeleid om röntgen foto's te beoordelen. Kortom de chiropractor verenigt meerdere specialisaties in een persoon.
Deze zal allereerst onderzoeken of er sprake is van klachten welke een doorverwijzing naar huisarts of specialist noodzakelijk maken. Is dit niet het geval dan zal er na het eerste onderzoek en anamnese een werkdiagnose worden gesteld en zal er een behandelplan voorgesteld worden. Is er sprake van een klacht welke niet met chiropractie behandeld kan worden, dan zal u dit u dit na afloop van het eerste onderzoek medegedeeld worden. Voor verdere behandeling van uw klacht zal de chiropractor proberen U naar de juiste behandelaar te verwijzen.
Bij chiropractie Daams nemen we de tijd voor een goed onderzoek om zodoende tot een juiste diagnose en behandelplan te komen. Tijdens vervolgbehandelingen welke zo'n 15 minuten duren is er voldoende tijd voor evaluatie en het beantwoorden van vragen. Mocht u als patiënt een andere klacht hebben buiten de klacht waarvoor u al onder behandeling bent, laat het ons dan van te voren weten zodat we meer tijd voor u kunnen reserveren. Uiteraard zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Daams Chiropractie

  • Behandeling

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.30
maandag8.30 - 17.30
dinsdag8.30 - 17.30
woensdag8.30 - 17.30
donderdag8.30 - 17.30
vrijdag8.30 - 17.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De chiropractor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Daams Chiropractie
Dorpstraat 119
6441CD Brunssum

+31 (0)45 7074114

Deel deze pagina

Daams+Chiropractie img