Jasperse Chiropractor

Jasperse Chiropractor

Het is misschien wennen, dat je met hoofdpijn binnenkomt en met een voetbed in je schoenen het pand verlaat. Maar werken doet het wel. Het is zelfs de kracht van Jasperse Praktijkencentrum, waar het totaal méér is dan de som der delen. Vier geneeswijzen onder één dak: chiropractie, kinesiologie, podologie en optometrie. Specialisten die graag gebruik maken van elkaars kennis en ervaring en een collega inschakelen als dat nodig is. De oorzaak van de klacht opsporen, daar gaat het om. En daar meteen naar handelen. Efficiënt, doeltreffend en bijzonder. Sterker: de werkwijze van Jasperse Praktijkencentrum is uniek in Nederland.

Chiropractie is een natuurlijke, en daarmee heel gezonde, behandelmethode die stoornissen in het zenuwstelsel corrigeert. Het bewegingstelstel en de wervelkolom staan hierbij centraal. Storingen in dit ‘computernetwerk’ kunnen door allerlei factoren worden veroorzaakt en uiteenlopende ziekten en klachten veroorzaken. Rug-, nek- en schouderklachten bijvoorbeeld, maar ook hoofdpijn en migraine, whiplash, hernia, ischias, spit of pijn in de bovenrug.

De chiropractor benadert de problemen op geheel eigen wijze. Doel is om klachten op termijn weg te nemen en te voorkomen dat ze terugkeren door de natuurlijke balans in het lichaam te herstellen. Een tennisarm als voorbeeld: in feite een irritatie of ontsteking van het aanhechtingspunt van de onderarmspieren. De conventionele manier van behandelen bestaat uit het bestrijden van de ontsteking met medicijnen of injecties. De chiropractor pakt liever de oorzaak aan. Zorgt ervoor dat de arm mechanisch en neurologisch weer normaal functioneert, waardoor de onsteking vanzelf verdwijnt.

In 95% van de gevallen is er sprake van een disbalans tussen belasting en belastbaarheid, tussen wat iemand doet en wat iemand kan. De vraag is waarom het lichaam niet functioneert zoals het zou moeten doen. Daarom wordt niet alleen de pijnbron onderzocht maar –in samenwerking met de andere collega’s- ook gekeken naar andere facetten die een rol kunnen spelen bij de klacht.

Naast het geven van houdings- en voedingsadviezen bestaat de behandeling van de chiropractor hoofdzakelijk uit druktechnieken, manipulaties. Dat zijn snelle, goed gedoseerde bewegingen met de hand die het lichaam in staat stellen zichzelf als het ware te corrigeren. Een werkwijze die niet alleen zorgt voor meestel een snel resultaat maar ook voor een betere gezondheid en een groter gevoel van welzijn. Chiropracter Joost Glorieux: ‘

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Jasperse Chiropractor

  • Alleen op afspraak
  • Advies
  • Behandeling
  • Preventie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De chiropractor-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Jasperse Chiropractor
Nieuwe Vlissingseweg 149
4387AC Vlissingen

+31 (0)118 472137

Links

Website
-

Deel deze pagina

Jasperse+Chiropractor img